Llibreria Catalana

Vam inaugurar la Llibreria Catalana a Menorca el 21 d´abril de 1976, el dia de la Festa del Llibre.

Des del primer moment i tenint en compte les dificultats per les que passava el desenvolupament del català, vam intentar ser una ajuda per a totes les persones que tinguessin inquietud pel seu aprenentatge.

Des de sempre hem estat en contacte amb les principals Editorials i Distribuidores de l´Estat per tal de poder disposar de les novetats que anaven llançant al mercat, podem afirmar amb satisfacció que ho hem aconseguit.

No som una llibreria especialitzada, per raons demogràfiques no n´hi pot haver a Maó, tocam tots els generes literaris: novela, assaig, poesia, tècnics, filosofia, autoajuda, guies de viatge, història, etc.

També ens hem especialitzat en la recerca de llibres editats fa un temps o dels quals no es tenen dades exactes, per açò des d´aquesta pàgina els hi oferim els nostres serveis tan al nostre local, per telèfon, per fax o en aquesta pàgina, on trobarà les ultimes novetats rebudes.

Quedam a la seva disposició.

Inauguramos la Llibreria Catalana en Menorca el 21 de abril de 1976, el día del libro.

Desde el primer momento y teniendo en cuenta las dificultades por las que pasaba el desarrollo del catalán, intentamos ser una ayuda para todas las personas que tuviesen inquietudes por su aprendizaje.

Desde siempre hemos estado en contacto con las principales Editoriales y Distribuidores del Estado para poder disponer de las novedades que salen al mercado, podemos afirmar con satisfacción que lo hemos conseguido.

No somos una librería especializada, por razones demográficas no puede haber en Maó, tocamos todos los géneros literarios: novela, ensayo, poesia, técnicos, filosofía, autoayuda, guías de viaje, história, etc.

También nos hemos especializado en la búsqueda de libros de hace algún tiempo o de los cuales no se tienen datos exactos, por ello desde esta página les ofrecemos nuestros servicios tanto en nuestro local, por teléfono, por fax o en esta página, donde encontrará las últimas novedades recibidas.

Quedamos a su disposición.


Llibreria Catalana Menorca

Camí d'Es Castell, 222 - 07703 Maó (Menorca) Illes Balears

Tel. (+34) 971 36 55 84 | Fax. (+34) 971 36 55 84